Poskrbimo za dostavo izdelka na zahtevanem mestu po najvišjih standardih.

Mednarodni transport tekočih prehranskih produktov

Podjetje Intergem d.o.o. vam s partnerskim podjetjem VARGA ZSOLT D.O.O. nudi prevoze prehranskih tekočin, predvsem surovo kravje mleko, vino, olje in ostale prehrambne izvlečke.
Naše vodilo je : »Natančnost, točnost in odličen servis našim kupcem po visokih higienskih standardih.«

V državah, kjer sodelujemo z našimi partnerji, imamo aktivno pisarno s profesionalnim strokovnjakom na področju logistike, ki je vedno na voljo našim kupcem v jeziku, ki ga v tisti državi uporabljajo.

Napredek sodobne tehnologije in najvišjih pričakovanj naših kupcev smo začeli slediti že na samem začetku poslovanja pred nekaj desetletji.

Sodoben vozni park vozil in prikolice s triprekatnimi izoliranimi cisternami so opremljeni z BLK-črpalkami ali kompresorji z možnostjo potiska na zrak, kar je higiensko zelo pomembno pri nakladanju ali razkladanju tovora. Dostaviti blago v podjetje našega kupca po sistemu "just in time" je prednost, ki jo v izjemno veliki floti vozil preprosto uresničimo.

Natančna izbira sodelavcev, torej voznikov, je primarna naloga našega podjetja, ki se odraža na velikem številu zadovoljnih strank. Vozniki tovornih vozil tako zahtevnega tovora, kot so človeška živila, morajo po minimalnih standardih podjetja zagotavljati naslednje vrednote: čistoča, natančnost, točnost in pripadnost podjetju.

Zaupajo nam najpomembnejši predelovalci prehrambne industrije v Evropi, kot so:

Parmalat (IT)

Lactalis (FR)

Milsy Bánovce (SK)

Food and Dairy s.r.o Bratislava (SK)

San Gabriell S.p.A. Trebaseleghe (IT)

Prolactal GmbH Hartberg (AT)

Molkerei MEGGLE Wasserburg GmbH (D)

Bodegas Torres Wines (S)

Prevoz kakovostnih živil je ena ključnih prednosti sodobnega časa. Kupci z različnih koncev sveta s pomočjo učinkovite logistike v vsakodnevni prehrani zaužijejo najboljše produkte.

Sledenje standardom za delo v živilski industriji, kot je na primer standard HACCP, je minimalni pogoj, ki ga v podjetju dosledno upoštevamo pri svojem poslovanju.

Vzpostavite kontakt

Prevoz živil
© Intergem d.o.o.. Vse pravice pridržane. Izdelava spletnih strani ideART